fredag 11 februari 2011

Thai inspirerad ryggfilé gryta


Ja detta blev ju en konstig röra, men ack så gott :)

GRYTA
1 ryggfilé bit
frysta grönsaker
1 burk vattenkastanjer
sötsur chilisås
1 lök
mjölk (lite)
1-2 burkar creme fraish


Gör så här: Det är lättast att skära dom tunna tunna bitarna från filén om biten varit fryst först. Alltså om den är lite svagt fryst är den kanon att skära. Skär alltså i smala smala bitar och sedan skär igen så att det blir smala avlånga bitar. Stek snabbt i smör.
Häll på resten av ingredienserna efter att ha hällt bort vattnet ur kastanj konserverna, är det hela så skär dom i tunna bitar.
Löken ska finhackas. Häll sedan i allt och rör om och låt små puttra en stund så att grönsakerna blir mjuka.

Servera kokt broccoli till eller pasta. Barnen ville ha äggnudlar till så det fick dom ;)

1 kommentar: