söndag 23 januari 2011
Söndags middag
Fläskytterfilé, stekt i smör, marinerad innan med lite matolja blandat med olivolja med vitlök, grillkrydda, sambal olek, grön currypasta och lite salt.
vanlig sallad med isbergssallad, tomat, gurka och paprika. Dressing: olja blandat med salladskrydda från Alpnearing
Rotsaker i ugnen: Potatis, pumpa, selleri, rödlök, kålrot. Olivolja med vitlök ringlat över plus havssalt
(kortet togs en stund efter att det blev insatt i ugnen därav blek färg)
Riktigt mumsigt! Själv hoppade jag över dom kolhydraterna som blir i morötterna och ja potatis såklart :)
Inser helt plötsligt att jag glömt bild på såsen, gjorde en gräddsås av skyn som kom ur köttet.. den blev åxå riktigt god :)
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Det blev faktiskt riktigt gott också :)även om jag ser att jag glömt att ta bild och nämna gräddsåsen :P
SvaraRaderaSEr ut som mat i min smak!
SvaraRadera