söndag 23 januari 2011

Söndags middag



Fläskytterfilé, stekt i smör, marinerad innan med lite matolja blandat med olivolja med vitlök, grillkrydda, sambal olek, grön currypasta och lite salt.




vanlig sallad med isbergssallad, tomat, gurka och paprika. Dressing: olja blandat med salladskrydda från Alpnearing



Rotsaker i ugnen:  Potatis, pumpa, selleri, rödlök, kålrot. Olivolja med vitlök ringlat över plus havssalt
(kortet togs en stund efter att det blev insatt i ugnen därav blek färg)

Riktigt mumsigt! Själv hoppade jag över dom kolhydraterna som blir i morötterna och ja potatis såklart :)


Inser helt plötsligt att jag glömt bild på såsen, gjorde en gräddsås av skyn som kom ur köttet.. den blev åxå riktigt god :)

2 kommentarer:

  1. Det blev faktiskt riktigt gott också :)även om jag ser att jag glömt att ta bild och nämna gräddsåsen :P

    SvaraRadera